masterclass 6

Kunstgalerie Oog voor Natuur organiseert op de donderdagen 17 en 24 maart 2011 opnieuw ééndaagse masterclasses, overdag van 9.00 tot 16.00 uur. Léon van der Linden, die in 1990 zijn professionele carrière als natuurschilder startte, hoopt zijn kennis en kunde opnieuw over te dragen, zowel voor beginners als gevorderden. Ieder krijgt in een ongedwongen en plezierige sfeer op zijn/haar niveau begeleiding, terwijl de gastdocent daarnaast op beide dagen diverse schilderthema's onder de loep zal nemen. Vanzelfsprekend komen het verbeelden van  "sneeuw en ijs” en ”veren en vachten” aan de orde.

locatie: Kunstgalerie Oog voor Natuur, Lindelaan 2a te Opheusden. Gratis parkeren.

prijs: voor 1 dag betaalt u € 85, inclusief koffie, thee met wat lekkers en een Betuwse lunch. Belangstellenden voor 2 dagen betalen € 160. Iedere deelnemer ontvangt een passend aandenken. De cursist zorgt zelf voor materialen:

● zacht tekenpotlood (2B), gum, houtskool, penselen en kwasten
● aquarel-, acrylverf- of olieverf (naar keuze)
● schetspapier
● aquarelblok, stevig board of canvasdoek (naar keuze)

Nieuw: op veler verzoek zal op bovengenoemde donderdagen voor het eerst ook een avondmasterclass worden verzorgd. De deelnemers worden om 19.00 uur ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Van 19.15 tot 22.30 uur gaan zij o.l.v. Léon aan de slag (met tussendoor een hapje en een drankje).
De kosten zijn € 40 per avond en ook dan zorgt de cursist zelf voor schilder- en tekenbenodigdheden.

Uiteraard is het mogelijk om overdag én ’s avonds onze gast te zijn.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om zich vóór 3 maart aan te melden. Bij inschrijving naam, adres, telefoonnummer en de datum van de masterclass-dag(en)/avond(en) vermelden. Geef ook globaal aan wat u graag wilt leren.
Reageer tijdig, want per workshop is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Bij veel aanmeldingen overwegen wij een derde dag/avond in te lassen.
Pas na bevestiging van de aanmelding betaalt u het lesgeld. Bij een niet-gevolgde les is restitutie van het lesgeld helaas niet mogelijk.
Bij onvoldoende deelname ontvangt u tijdig bericht.

Tip: maak familieleden, vrienden en kennissen die van schilderen houden ook enthousiast! Wij zijn dat al en zullen er in ieder geval weer een gezellige en leerzame happening van maken.

Hier kunt u een plek reserveren.

© Kunstgalerie Oog voor Natuur